Parmesani-Veise KaeraCrispyd Oliivide ja Päikesekuivatatud Tomatitega....




Selleks läheb vaja:
·         50 gr võid
·         50 gr parmesani
·         70 gr kaerajahu
·         70 gr kaerahelbeid
·         50 gr veise-sinki
·         7 oliivi
·         7 päikesekuivatatud tomatit
·         2 spl oliivi-patet/ päikesekuivatatud tomati 


Sulata või ning parmesan, sega sisse kaerajahu ning helbed. Tükelda sink, oliivid, tomatid. Lisa need segule, lisada võid ka rohelise-oliivi patet või purustatud päikesekuivatatud tomati-patet (müügil nt kaubamajas Faye (soovitan ka casa rinaldit või www.myitaly.ee Crema di olive verdi või crema di pomodori secchi).
Sega taigen ühtlaseks massiks ning vormi taigen ahjuplaadile. Kasutada võib piparkoogivorme, et saavutada meelepärane kuju.
Suurepärane kaaslane tuulistel talveõhtutel veini kõrvale, saavutamaks naudinguline maitseelamus...

No comments: