Siidjas Śokolaadikook mandli-jõhvika täidise ja piisakese Baileysega:)




3 s
üdame-kujulist vormi 
·         1 pakk Vilma kakaotordi pulbrit
·         1 pakk kondentspiima kakaoga (Eesti oma "Maag" firma)
·         50 ml vedelat margariini (Keiju -rimis müüakse)
·         600 gr vanilli kokupiima 
·         2 tl vanilli suhkrut
·         100 gr jõhvikaid (kuivatatud)
·         2 cl Baileys likööri (see on lihtsalt aroomi andmiseks, reaalselt alkoholi kook sisaldama ei hakka :) )
Kate
·         70 gr jõhvikaid (kuivatatud)
·         70 gr mandlilaaste
·         70 gr Nutella pähklikreemi (võib olla ka valge-tumeda śokolaadi oma)


Sega Vilma kakaotordi pulber, kohupiim, 100 ml vett, pakk kondentspiima, margariini, vanillisuhkur,liköör.
Aseta kolme erinevasse vormi (pisikesse, keskmisesse, suurde). Aseta k
õik vormid ahjupaadile ja küpseta 180- kraadi juures u 30 minutit.

Tõsta vormid ahjust välja ning lase neil natukene jahtuda. Seejärel löö kõige suurem vorm taldrikule, määri see ple pähklikreemiga, puista üle mandlilaastude ja jõhvikatega, tee sama ka ülejäänud "koogikestega". Lao nad üksteise otsa ning kaunista veelkord.

No comments: