Lõhe koos Lapimaa juustu - Spargli, Brokoli ja Kartuliga Ürdimarinaadis...









Läheb vaja:
·         300 gr lõhe
·         6 sparglit
·         150 gr kartult
·         150 gr brokolit
·         Peterselli
·         Jahvatatud ingverit
·         Sidrunipipart
·         Apelsinipipart
·         Tüümiani
·         1 sidrun
·         Kartuli-ürdi maitseainet
·         50 gr vedelat margariini (keiju)
·         50 gr lapimaa juustu

 Lõika lõhe kaheks ning kasta värske sidruni mahlaga, puista üle peterselliga. Lisa kalale lapimaa juust. Keeda kartul, brokoli ning spargel pehmeks (kartul lisa kõige ennem keema, seejärel mõned minutid enne kartuli keetmise lõppu lisa spargel ja brokoli). Sega kokku kuivained: petersell, sidrunipipar, apelsinipipar, tüümian. puista pehme spargel ning brokoli ürtidesse – kasta üle värske sidruni mahlaga. Lisa koos kalaga kõpsetusvormi. Sega kokku margariin koos kartuli-ürdi maitseainega. Tükelda keedetud kartul ning vooderda glasuuriga, seejärel lisa ka kartulid küpsetusvormi.
Lisa vorm 200-kraadisesse ahju 15 min.

No comments: