Põhi
· 250 gr magusad küpsised (selga irish cream)
· 50 gr või
· Vanilje
· Kuivatatud mahlased kirsid
Sisu
· 600 gr toorjuust (karums/philadelphia)
· 400 gr vanilje kohupiim
· 200 gr ricotta
· 2 spl vanilje
· Suhkur (maitse järgi)
· 4 muna
Kate
· 200 gr hapukoor
· Suhkur (maitse järgi)
· 4 cl baileys
· Vanilli
· Kookoshelbed (vürtsipood)
· 100 gr füüsalid
Purusta küpsised ning sega sulatatud või ja vanilliga. Suru segu vormi ka puista üle mahlaste kirssidega.
Sega kokku toorjuust, kohupiim, ricotta, 4 muna, vanilli ja maitse järgi suhkur.
Vala segu küpsise-kirsi põhjale ning aseta vorm ahju.
Küpseta 1 h 180C juures.
Sega kokku hapukoor suhkru, baileyse ja vanilliga. Kui kook on küpsenud, vala kuum kook üle hapukoorega ning puista üle kookoshelvestega, kaunista füüsalitega ning aseta külmikusse.
No comments:
Post a Comment