Sweet New Year! Soft and Creamy Baileys Cake with Cherry-Coconut-flakes.

The main
· 250 gr sweet biscuits (Irish Cream)
· 50 gr butter
· Vanilla
· juicy dried cherries
content
· 600 g cream cheese (karums / philadelphia)
· 400 gr vanilla curd
· 200 gr ricotta
· 2 tablespoons vanilla
· Sugar (to taste)
· 4 eggs
cover
· 200 gr sour cream
· Sugar (to taste)
· 4 cl Baileys
· Vanilla
· Coconut (spice shop)
· 100 gr füüsal (cherry-pineapple or smth)
Crush cookies and mix with melted butter and vanilla. Compressed form and sprinkle of juicy cherries.
Mix together cream cheese, cottage cheese, ricotta, 4 eggs, vanilla and sugar (to taste).
Pour the mixture into a form and place the form into the oven.
Bake for 1 h at 180C.
Mix together sour cream, sugar,vanilla and bayleys. If the cake is cooked, pour over hot cake with sour cream and sprinkle with coconut-flakes, decorate with cherry-pineapple and put the cake in the fridge.

Põhi
·         250 gr magusad küpsised (selga irish cream)
·         50 gr või
·         Vanilje
·         Kuivatatud mahlased kirsid
Sisu
·         600 gr toorjuust (karums/philadelphia)
·         400 gr vanilje kohupiim
·         200 gr ricotta
·         2 spl vanilje
·         Suhkur (maitse järgi)
·         4 muna
Kate
·         200 gr hapukoor
·         Suhkur (maitse järgi)
·         4 cl baileys
·         Vanilli
·         Kookoshelbed (vürtsipood)
·         100 gr füüsalid
Purusta küpsised ning sega sulatatud või ja vanilliga. Suru segu vormi ka puista üle mahlaste kirssidega.
Sega kokku toorjuust, kohupiim, ricotta, 4 muna, vanilli ja maitse järgi suhkur.
Vala segu küpsise-kirsi põhjale ning aseta vorm ahju.
Küpseta 1 h 180C juures.
Sega kokku hapukoor suhkru, baileyse ja vanilliga. Kui kook on küpsenud, vala kuum kook üle hapukoorega ning puista üle kookoshelvestega, kaunista füüsalitega ning aseta külmikusse.

No comments: