Waiting my family for my own cooked Luch tasting... |
Läheb vaja:
· 100 gr jahu
· 50 gr võid
· 100 gr penne
· 250 gr koort 35%
· 100 gr shampinione
· 50 gr ananassi (konsev)
· 50 gr porrut
· 100 gr kanafileed
· 70 gr riivjuustu
· 2 muna
· ½ pakki maggie neljajuustu kastme-segu
· Basiilik
· sool
PÕHI:
Sega jahu ja sulatatud või, suru segu vormi ning aseta ahju 250-kraadi juures 10-15 min.
Sega jahu ja sulatatud või, suru segu vormi ning aseta ahju 250-kraadi juures 10-15 min.
Segu:
Pane penne pasta keema, keeda u 10 min, samal ajal tükelda kana, shampinjonid, porru, ananass ning pruunista kergelt oliiviõlis.
Kui penne on pehme, sega kokku seened, porru, kana ning ananass. Lisa basiiliku maitseaine, 35 gr juustu ja sool.
Pealiskate:
Sega kokku 250 ml koort ning ½ pakki maggie neljajuustu kastme-segu, lisa kaks muna ning vahusta.
Kui põhi on kuldjas, võta ta ahjust välja ning lisa segu põhjale. Viimaks lisa pealiskate ja sega läbi vormis oleva seguga. Peale lisa riivjuust.
Aseta vorm ahju u 20-25 min 200-kraadi juures.
No comments:
Post a Comment