GMP Pühajärve restoran
Apertif
Deutz Brut Classic NV, Champagne, Magnum amuse-bouche
Deutz Brut Classic NV, Champagne, Magnum amuse-bouche
Salmon NPS Stavanger 2008
Wine - Pouilly-Fume Les Ombelles 2010, Savion, Loire
Wine - Pouilly-Fume Les Ombelles 2010, Savion, Loire
Merikeel Meuniere - BEST!
(Bocuse d´or eelvõistluse roog)
Wine - Chablis, 2010, Maison Louis Jadot, Burgundia
(Bocuse d´or eelvõistluse roog)
Wine - Chablis, 2010, Maison Louis Jadot, Burgundia
Liivimaa lihaveise sisefilee Rossini
Wine - Sagret de Gruaud Larose, 2001, Saint Julien, Bordeaux
(Chateau Gruaud Larose II wine)
Wine - Sagret de Gruaud Larose, 2001, Saint Julien, Bordeaux
(Chateau Gruaud Larose II wine)
Estonian and France cheese
Tarte Tatin
Wine - Sauternes, 2007, Chavaliere du Pastel, Bordeaux
Wine - Sauternes, 2007, Chavaliere du Pastel, Bordeaux
Bocuse d´Or Eesti ja Eesti Kulinaaria instituut - Prantsuse köögi traditsioonid ja Põhjamaade innovatsioon Eesti köögis.
Dimitri Demjanon - Bocuse d´Or Eesti president
Heidi Pinnak - Bocuse d´Or Olümpia finalist
Bocuse d´Or Eesti ja Eesti Kulinaaria instituut - Prantsuse köögi traditsioonid ja Põhjamaade innovatsioon Eesti köögis.
Dimitri Demjanon - Bocuse d´Or Eesti president
Heidi Pinnak - Bocuse d´Or Olümpia finalist