Cake "Vabariik" |
· 400 gr vanilje kohupiima
· 200 gr hapukoort
· 3 muna
· 600 gr toorjuustu
· 250 gr sokolaadist küpsiseid
· 50 gr võid
· 300 gr sokolaadi kondentspiima
· 200 gr külmutatud kirsse
· Suhkur
· Vanilje
· Doodleys likööri
· Kookoshelbed
· Rukkilille õied
Purusta küpsised, sulata või, sega küpsised sulatatud või ja doodleysega.aseta segu vormi.
Sega toorjuust, kohupiim, munad, vanilje, suhkur, lisa doodleys.
Sulata kirsid, eemalda liigne vesi, sega suhkruga. Aseta kirsid purustatud küpsistele ning lisa toorjuustu-kohupiima segu.
Aseta vorm ahju, küpseta 15 minutit 175-kraadises ahjus. Võta hetkeks vorm ahjust välja ning lisa sokolaadist kondentspiim (240 gr), sega segu lusikaga siiruviiruliseks.
Aseta vorm uuesti ahju ja küpseta veel 45 minutit.
Sega kokku hapukoor, suhkur ja doodleys.
Võta peale 60 minutit küpsetamist vorm ahjust välja ja kalla üle hapukoore-kreemiga ning kaunista kookoshelveste ja sokolaadi kondentspiimaga ning lisa rukkililled!Aseta 3-4 tunniks külma ning naudi!
Spinati struudel |
Läheb vaja
• 300 gr külmutatud spinatit
• 2 muna
• 200 gr riccotat
• 1 sibul
• 70 gr gouda juustu
• 50 gr parmesani juustu
• 500 gr lehttaigen
Sega spinat, munad, riccota, hakitud sibul, gouda juust ja parmesan. Maitsesta soola ja pipraga.
Laota laiali lehttaigen ning lisa segu keskele.
Puista taigen üle juustuga ning aseta ahju 30 minutiks ning küpseta 220-kraadi juures.
spinach strudel
You needed
• 300 Gr frozen spinach
• 2 eggs
• 200 gr riccota
• 1 onion
• 70 gr of Gouda cheese
• 50 gr parmesan cheese
• 500 gr puff pastry
Mix the spinach, eggs, riccota, chopped onions, gouda cheese and Parmesan cheese (add salt and blackpepper.
Laying out the puff pastry and around the center add the mixture (spinach,riccota, onions, gouda and parmesan cheese).
Sprinkle the cheese over the dough, place it into oven and bake for 30 minutes at 220 degrees.
No comments:
Post a Comment